Resultaten voor zakelijke tankpas vergelijken

 
zakelijke tankpas vergelijken
zakelijke tankpas vergelijken
Maar eigenlijk tank je in alle andere Europese landen voordeliger dan bij tankstations in Nederland. Je vraagt 'm' eenvoudig binnen 2 minuten aan. Heb je al een tankpas maar kun je nog niet tanken in Europa? Activeer Europa-tanken bij het vervangen of aanmaken van je pas in je Online Dashboard. Na drie werkdagen kan jij zorgeloos op weg naar het buitenland! Tanken in Europa via DKV. De Europa-pas van MKB Brandstof werkt via het internationale betaalnetwerk van DKV waardoor je ook zonder gedoe in het buitenland betaalt. DKV rekent een opslag voor de tankbeurten in het buitenland welke varieert per brandstofsoort, tankstation en land.Bekijk hier wat de opslag van DKV is. Tanken met MKB Brandstof. gratis app met alle actuele pompprijzen bij elk station in Nederland. ideaal voor ondernemers om snel te zien waar je het voordeligst tankt. check eenvoudig waar je met de autopas in heel Europa terecht kan. Hoe vraag ik een Europese tankpas aan? Een tankpas aanvragen, hoe gaat dat eigenlijk?
Lokale tankpas Lokale tankpas Sommige zelfstandige pomphouders bieden een eigen zakelijke tankpas.
De Total tankpas biedt een zeer beperkt palet extra diensten naast tanken. De lage prijs van de tankpas is positief. Sommige zelfstandige pomphouders bieden een eigen zakelijke tankpas. Je tankt daarmee bij dat ene tankstation en deze tankpassen zijn vaak gratis.
Beste tankpas 2022 - Top 10 tankpassen vergelijken.
Je tankt in Nederaldn bij 1.650 stations van onder andere Esso, Texaco, BP bemand, Total, Firezone en Haan. In heel Europa zijn dat zelfs 5.290 tankstations. De GO Fuelcard is dus een samenwerking tussen deze tankstations. In plaats van hun eigen tankpas uit te brengen hebben ze de handen ineengeslagen wat voor de automobilist natuurlijk ideaal is. Behalve tanken kun je uiteraard ook de kosten van de carwash op de kaart zetten, is het mogelijk om limieten per pas in te stellen en krijg je netjes iedere maand een factuur met btw. Een andere aanbieder is Tankpas.nl waarmee je bij alle tankstations in Nederland kunt tanken. Met een handige Europese module voeg je er nog eens 55.000 tankstations in heel Europa aan toe. Handig voor de zakelijke rijder die vaak over de grenzen gaat. Bij Tankpas.nl kun je ook eenvoudig de kosten van het openbaar vervoer, parkeren en de carwash toe laten voegen aan de maandelijkse factuur. Een leuke extra is dat het bijvullen van vloeistoffen gratis aangeboden wordt. Voor 6 euro per maand voeg je pechhulp toe aan de kaart en dat maakt Tankpas.nl een mooie all-in-one pas voor de zakelijke gebruiker.
Laadpas nodig? Vind hier alle laadpassen van 2022.
3.Begin met laden! Vergelijk in ons overzicht eenvoudig alle laadpassen om tot een goede keuze te komen! Bespaar 30 per jaar met een laadpas pakket. Goedkoopste laadpas met abonnement. Tientallen euro's' besparen met het kiezen van de juiste laadpassen. Laadpas Den Haag.
Btw op benzine of brandstof terugkrijgen.
De gemakkelijkste oplossing wanneer een bedrijf veel benzine tankt zijn tankpassen. Met een tankpas hoeft niet meer elke afzonderlijke tankbeurt geadministreerd te worden. Aan het einde van de maand ontvang je één factuur voor alle tanktransacties. De belastingdienst erkent deze factuur en zo kun je deze indienen als kostenpost én krijg je de btw op benzine ook weer terug. Een zakelijke tankpas: maandelijks één factuur voor alle brandstof op naam van je onderneming. Hoe werkt een tankpas? Een tankpas staat op naam van een onderneming. Hierdoor is het voor de Belastingdienst duidelijk dat het om een zakelijke transactie gaat. En omdat je periodiek één overzicht ontvangt van alle tankbeurten hoef je geen bonnetjes meer te verzamelen. Je kunt in één keer alle btw verrekenen. Vaak kun je ook de tankpas inzetten voor andere auto-gerelateerde zaken, zoals het laten wassen van de auto, het betalen van tol en het parkeren, maar voor veel ondernemers is dat optioneel. Je boekhoudprogramma koppelen aan een zakelijke tankpas? Vergelijk ze zelf in ons overzicht van online boekhoudprogrammas. Bekende tankpassen in Nederland.
Shell Cards: beoordeel, vergelijk en maak uw keuze FLEETCOR.
Wat kan ik met de Shell tankpas betalen? Voertuig gerelateerde producten. Brandstof: alle soorten. Diesel: alle soorten. Tolgelden, tunnels, bruggen. Benzine: alle soorten. Gasvormige brandstoffen: LPG, GTL. Motorbrandstoffen en smeermiddelen: olie, antivriesmiddelen. Autoaccessoires: batterijen, banden enz. Services: autowasstraat, pechhulp, reparaties enz. FLEETCOR houdt wereldwijd bedrijven draaiende. WIE WIJ ZIJN. Wij leiden de toekomst van commerciële betalingen met een cultuur van innovatie die ons er constant toe drijft om nieuwe en betere betalingsmethoden te creëren. WAT WIJ DOEN. Onze gespecialiseerde betalingsoplossingen helpen bedrijven om betalingen van brandstof, algemene kosten, tol en overnachtingskosten te controleren, vergemakkelijken en uit te voeren. WAAR WIJ ACTIEF ZIJN. Miljoenen mensen in meer dan 50 landen over de hele wereld gebruiken onze oplossingen voor hun betalingen. FLEETCOR in één oogopslag. $2,4, Miljard jaaromzet. 2.9 Miljard transacties per jaar. 800k zakelijke klanten.
Tankpas - mobielparkerenapp.nl.
Het woord tankpas of brandstofpas zegt het al een beetje, een tankpas is een pas waar je aan de pomp je brandstof mee kunt afrekenen. Het concept is vrij simpel, je kunt het vergelijken met een pinpas waarmee je jouw brandstof kosten mee kunt afrekenen. Maar de tijd dat je enkel en alleen brandstof kon afrekenen met de tankpassen is verleden tijd. Tegenwoordig kun je zoveel meer met een tankpas. De mogelijkheden van de ZZP/MKB tankpas.; Met de Tankpassen van tankpas.nl kun je gebruik maken van alle bovenstaande diensten. De tankpas van tankpas.nl is onafhankelijk. Zo ben je niet gebonden aan een bepaalde merk tankstation en kun jezelf kiezen voor de goedkoopste tankstation, of maak gebruik van de Locator voor het vinden van de goedkoopste tankstation bij jou in de buurt. Met de tankpas van tankpas.nl kun je overal in Nederland tanken. Je kunt zowel tanken bij bemande als bij onbemande tankstations. Je betaald altijd de pompprijs. Ook kun je in Europa terecht bij meer dan 45.000 tankstations. Ben je vaak over de grens en wil je in het buitenland ook afreken met jouw tankpas kies dan voor de Europese tankpas.
Alle mobiliteit op één platform MultiTankcard. close. login. phone. icon-mail. piggy-bank. team. tandwiel. settings. succes. icon-arrow. icon-twitter. icon-facebook. alert. icon-acceptatie. icon-taxi. icon-wasstraat. icon-parking. icon-plug. icon-trein. i
MultiTankcard één platform. Reizen van A naar B moet gemakkelijk en slim zijn. Met gebruik van verschillende vormen van vervoer of een combinatie daarvan. Daarom biedt MultiTankcard een mobiliteitsnetwerk aan waarop alles samenkomt. Eén platform dat alle mobiliteit faciliteert: tanken, elektrisch laden, parkeren, autowassen, autovloeistoffen, OV, pechhulp entaxi. Met al het gebruik en alle kosten op één maandelijks overzicht. Tankstations en laadpunten in NL. Kies zelf uw vervoermiddel. Voor werkgever en werknemer. Gebruik en kosten op een rij. Aangesloten tankstations in Europa. Aangesloten tankstations in Europa. Wat anderen over ons zeggen. Prettig bedrijf met uitstekende support voor alle vragen. Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking! We werken al jaren succesvol en fijn samen aan het leveren van e-Mobility diensten voor onze gezamenlijke klanten. Productdeveloper bij Eneco eMobility. Samen met MultiTankcard kunnen wij onze klanten van relevante data voorzien, waar zij direct ook echt iets mee kunnen. Key Account Manager. MultiTankcard is een belangrijke schakel om onze mobiliteitsdiensten steeds verder uit te breiden. Thomas van Kessel. Directeur Broekhuis Lease. MoveMove is de tankpas voor ZZP MKB powered by MultiTankcard.
Tankpas.nl - Een handige zakelijke tankpas Laadpassen.nl.
Echter zijn er ook een aantal andere opties waar je voor kunt kiezen. Zo kun je ook kiezen voor de Europese pas 3,50, euro exclusief btw extra per maand of kun je kiezen voor pechhulp in Nederland 6,00, euro exclusief btw extra per maand. Je eigen tankpas bestellen? Wil je graag ook een overzichtelijke administratie, tijd besparen en weer bezig met écht ondernemen? Dan kunt je je tankpas bestellen op Tankpas.nl. Voer je gegevens in en vraag je pas binnen slechts enkele minuten aan. Alle gemeentes Ja. Alle provincies Ja. Alle steden Ja. Eenmalige aansluitkosten Gratis.
Tankpas Argos Tankstations.
Wat is het voordeel van een Argos Zakelijke Tankpas? Je bespaart tijd, geld en energie met de Argos Zakelijke Tankpas. Geen administratieve rompslomp meer dankzij ons digitale facturatiesysteem dat automatisch alles voor je bijhoudt. De Argos Tankpas is daarnaast gratis en je zit niet vast aan een contract. En in plaats van vaste maandelijkse kosten profiteer je van het gemak van een flexibel limiet op onze tankpas. Wat kan ik betalen met mijn Argos Tankpas? Met de Argos Tankpas kun je allereerst brandstof betalen. Daarnaast kun je zelf bepalen of je de Argos Tankpas ook wilt gebruiken voor de wasstraat. Waar kan ik de Argos Tankpas gebruiken? Ga naar www.argos.nl/tankpas-finder om de actuele locatielijst te zien en indien gewenst, ook te downloaden. Kan ik meerdere Argos Tankpassen aanvragen? Uiteraard én alle Argos Tankpassen zijn gratis. Krijg ik korting met de Argos Tankpas?
Tankpassen vergelijken voor bedrijven - Diesel Card Service.
De volgende stap. Meer details Nu aanvragen Nu aanvragen. Tankpassen vergelijken per bedrijfstype. DCS staat garant voor innovatief en compleet wagenparkbeheer. Wij stellen het belang van u als klant centraal. Wij hebben een groot nationaal en internationaal netwerk en bieden oplossingen voor ZZPers, MKB bedrijven en inter nationale transportbedrijven. Op deze pagina vergelijkt u eenvoudig verschillende tankpassen. De vergelijking wordt gebaseerd op uw type voertuig, het aantal voertuigen in uw vloot en het vereiste bereik. Vervolgens krijgt u een aanbevolen tankpas te zien met daarbij de belangrijkste voordelen. DCS biedt dé oplossing die u nodig heeft om uw wagenpark te beheren. Wij helpen u ook graag met het vergelijken van verschillende tankpassen. Zo biedt de fleetcard tankpas toegang tot alle tankstations in de Benelux van onder andere Tinq, Gulf, Avia, Tamoil en Tango. De EDC tankpas is ideaal voor lange reistrajecten door Nederland en Europa. Met de Shell tankpas tankt u bij 650 Shell locaties tegen scherpe prijzen. Om brandstof van hoge kwaliteit te tanken bij alle Esso tankstations in Nederland, kiest u voor de Esso nationale tankpas. Bent u internationaal actief? Dan kunt u kiezen voor de Esso Europe tankpas.
Wat levert een tankpas mij op? Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1.
Dat zakelijke reisje is dus geen enkel probleem. Als je de Total Card kiest, mag je zelf 2 Total tankstations uitkiezen waar je een extra hoge korting op de brandstof krijgt. Kijk bij die keuze iets verder dan je neus lang is. Het omrijden van een paar kilometer naar de dichtstbijzijnde Total vestiging klinkt misschien niet besparend, maar is op jaarbasis echt rendabel! Veel ondernemers denken dat een tankpas hen alleen een paar cent voordeel bij de pomp oplevert, maar tankpassen bieden tegenwoordig zoveel méér. Zo krijg je bij de Total Card korting op je carwash, kun je ermee parkeren bij Q park en kun je in het buitenland tolwegen en tunnels betalen. Als je eens per twee weken Excellium brandstof tankt, ontvang je ook nog eens gratis pechhulp in heel Europa. Reken maar uit wat dat je oplevert in keiharde euros! Natuurlijk zijn de beste tankpassen ook te combineren met de gewone spaarkaarten, waarmee je bij elke tankbeurt spaart voor gratis cadeaus, VVV-bonnen en zelfs prepaid brandstofpassen!
Laadpas Top 10 100 onafhankelijk Vind de beste pas voor jou.
Gemiddelde prijs per 200kWh €71,58, 71.58. Zakelijke alles-in-1 mobiliteitskaart Exclusief via ons: 3 maanden geen abonnementskosten. NL leverbaar Alle NL laadpalen Door ons getest Shell-Recharge Fastned Allego Vattenfall Dagelijks gebruik Sleutelhanger Gratis aanvragen Nederland. 1 week geleden voor het laatst bijgewerkt.
Een tankpas aanvragen levert cash op.Vergelijk hier de mkb zzp tankpas.
Garantiekorting van €0,05, cent, maar pompprijs is leidend. Geen standaard borg en transactie kosten per tankbeurt. Landelijke dekking van 1500 stations o.a. TotalEnergies, BP, Texaco in Nederland. Tanken in Europa bij totaal 16000 stations in 21 landen 2 euro. Naast tanken, ook betalen voor laden, wasstraat en tolwegen. Wekelijks één btw-factuur, geen gedoe met bonnetjes. Direct Jouw Pas Aanvragen in 3 minuten geregeld. De Total Energies tankpas biedt grootste dekking in Europa en geschikt voor zzp, mkb inclusief transportbedrijven. Gebruik van autowasstraat: 70 Total Carwash met 10 korting. PASSango; eenvoudig tol betalen met een telebadge. Europese dekking 12000 stations zonder transactiekosten paskosten 2 euro meer. Contractduur onbepaalde tijd 30.000 liter/jaar en geen opzegtermijn. Geen borg, afhankelijk van credit check. Beheerderstool en locatie vinder in Total App. Direct Jouw Pas Aanvragen in 3 minuten geregeld. Gratis gebruik maken van de Total App.

Contacteer ons